Ήλιος: Φίλιππος και Δημήτρης πιάνονται στα χέρια

Μετά τα όσα συνέβησαν, ο Δημήτρης ελπίζει πως η σχέση του με την Λήδα επιτέλους βρίσκει τον δρόμο της. Το ίδιο ελπίζει κι η Αλίκη για τον γάμο τη με τον Φίλιππο. Η επιφυλακτική στάση, όμως, της Λήδας απ’ τη μια, αλλά και του Φίλιππου απ’ την άλλη, απλώνει ακόμη σκιές στις προσδοκίες του Δημήτρη και της Αλίκης.

Η Λήδα αισθάνεται πολύ μπερδεμένη όταν ο Δημήτρης της ζητά για ακόμη μία φορά να μείνουν μαζί, ενώ ο Φίλιππος αρχίζει να ενοχλείται με την καλή σχέση που έχει ο γιός του με τον Δημήτρη. Έτσι αποφασίζει να αναμετρηθεί μαζί του. Για την ακρίβεια κάνει ευθεία επίθεση στον Δημήτρη, προειδοποιώντας τον να μείνει μακριά από τον γιο του. Οι δυο άντρες φτάνουν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια, με την κατάσταση να μυρίζει μπαρούτι.

Η Αλίκη νιώθει να χάνει τον Φίλιππο κάθε μέρα και πιο πολύ, ενώ η Λήδα απαντάει θετικά στην πρόταση του Δημήτρη να μείνουν μαζί. Όταν ο Φίλιππος μαθαίνει τα νέα αυτά χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του… Πλέον οι λιγοστές ελπίδες που είχε να ξεκινήσει μια νέα ζωή με την Λήδα εξανεμίζονται. Ήλιος ΑΝΤ1

Ταυτόχρονα, η Νίκη αδυνατεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη πως ο Μάνος ευθύνεται για ό,τι συνέβη στο φοιτητικό πάρτι. Στριμώχνει τον γιο της και τον προειδοποιεί να αναλάβει τις ευθύνες του.

serfare

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...