Ήλιος: Η Λήδα κοιτάει τον θάνατο στα μάτια

Ο Δημήτρης με τη Λήδα συνεχίζουν τις έρευνες προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον άνθρωπο που σκότωσε την Αγγελική πριν από δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια.

Το ζευγάρι, έχοντας στην κατοχή του ένα βίντεο, το παρατηρεί προσεκτικά και βλέπει έναν ύποπτο που φορά κουκούλα. Ξαφνικά οι δυο τους εντοπίζουν μια σημαντική λεπτομέρεια την οποία δεν είχαν παρατηρήσει νωρίτερα.

Στη συνέχεια η Λήδα, εντελώς τυχαία, ανακαλύπτει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση αυτή, το οποίο την οδηγεί στην αναγνώριση του δολοφόνου. Η ίδια σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος που σκότωσε την αδελφή της είναι η κολλητή φίλη της μητέρας της, η Άννα.

Η κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα αυτή που μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της έφτασε στο σημείο να δολοφονήσει την αδελφή της αλλά και πως όλα αυτά τα χρόνια παραμένει δίπλα στην οικογένειά της. Φυσικά, η Άννα, που τόσο καιρό μαθαίνει για τις έρευνες που γίνονται αλλά και πως ο αστυνόμος αναζητά μια γυναίκα που είχε στενές σχέσεις με την Αγγελική, αντιλαμβάνεται αμέσως πως η Λήδα την έχει αναγνωρίσει. Τότε οι δύο γυναίκες έρχονται σε μια σκληρή αντιπαράθεση με αποτέλεσμα η Λήδα να κινδυνεύει στα χέρια της δολοφόνου.

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


 

loading...