Ήλιος: Ο Φίλιππος σώζει τη Λήδα

Ο Δημήτρης με τη Λήδα συνεχίζουν τις έρευνες προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον άνθρωπο που σκότωσε την Αγγελική πριν από δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια.

Το ζευγάρι, έχοντας στην κατοχή του ένα βίντεο, το παρατηρεί προσεκτικά και βλέπει έναν ύποπτο που φορά κουκούλα. Ξαφνικά οι δυο τους εντοπίζουν μια σημαντική λεπτομέρεια την οποία δεν είχαν παρατηρήσει νωρίτερα. Στη συνέχεια η Λήδα, εντελώς τυχαία, ανακαλύπτει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση αυτή, το οποίο την οδηγεί στην αναγνώριση του δολοφόνου. Η ίδια σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος που σκότωσε την αδελφή της είναι η κολλητή φίλη της μητέρας της, η Άννα.

Η κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα αυτή που μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της έφτασε στο σημείο να δολοφονήσει την αδελφή της αλλά και πως όλα αυτά τα χρόνια παραμένει δίπλα στην οικογένειά της. Φυσικά, η Άννα, που τόσο καιρό μαθαίνει για τις έρευνες που γίνονται αλλά και πως ο αστυνόμος αναζητά μια γυναίκα που είχε στενές σχέσεις με την Αγγελική, αντιλαμβάνεται αμέσως πως η Λήδα την έχει αναγνωρίσει. Τότε οι δύο γυναίκες έρχονται σε μια σκληρή αντιπαράθεση με αποτέλεσμα η Λήδα να κινδυνεύει στα χέρια της δολοφόνου.

Όμως, εκείνη τη στιγμή, ο Φίλιππος αντιλαμβάνεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει και αποφασίζει να κάνει τα πάντα ώστε να σώσει τη ζωή της πρώην αγαπημένης του. Πράγματι, ο νεαρός τα καταφέρνει. Έπειτα, η Λήδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε πανικό τόσο για αυτό που πέρασε όσο και από τη φρικτή αποκάλυψη. Φυσικά, όταν οι γονείς της μαθαίνουν πως η δολοφόνος της Αγγελικής είναι η Άννα, παγώνουν. Ήλιος Εξελίξεις

Η Μαρία ξεσπάει σε κλάματα και δεν μπορεί να πιστέψει πως η επιστήθια φίλη της αφαίρεσε τη ζωή της κόρης της προκαλώντας τόσο μεγάλο πόνο σε εκείνη και την οικογένειά της. Σοκαρισμένος, όμως, είναι και ο Αντώνης! Οι δύο γονείς βιώνουν έναν εφιάλτη με τη γυναίκα να κατηγορεί τον εαυτό της για τη δολοφονία της κόρης της αλλά και να ρίχνει ευθύνες που τόσα χρόνια συμπεριφερόταν τόσο άδικα στη Λήδα…

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...