Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Συντετριμμένοι ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον από τον ξαφνικό θάνατο τηςΣοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της μοναχοκόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη.

Ο Τομ Χανκς συγκλονισμένος από τον θάνατο της έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Απόλυτα συντετριμμένοι…»

Η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, μοιράστηκε μια φωτογραφία μαζί με την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, την μητέρα της και την κόρη της γράφοντας: «Οι καρδιές μας ραγίζουν με τον ξαφνικό και σοκαριστικό θάνατο της Λίζα Μαρί. Ο Τομ και εγώ είχαμε περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια κατά τη διάρκεια της περιοδείας προώθησης της ταινίας “Elvis”. Ήταν τόσο ειλικρινής και άμεση, περίμενε με ανυπομονησία την πρεμιέρα της ταινίας.

Μίλησε τόσο τρυφερά για τον πατέρα της, εξήγησε τι σήμαινε η ταινία για εκείνη…Μας άνοιξε το σπίτι της, τη Γκρέισλαντ, και μας έκανε να νιώσουμε σαν το σπίτι μας. Αν δεν έχετε ακούσει τη μουσική της, πηγαίνετε να την ακούσετε. Είχε μια καταπληκτική φωνή, μια δύναμη και τρυφερότητα, που πάντα αγαπούσα», σημείωσε μεταξύ άλλων η Γουίλσον.

loading...