Μάσκες από το βεστιάριο και το τμήμα ραπτικής του Εθνικού

Στα Πωλητήρια του Εθνικού Θεάτρου, στον 1ο όροφο του Κτηρίου Τσίλλερ και στο ισόγειο του Θεάτρου Rex μπορείτε να αναζητήσετε αντικείμενα εμπνευσμένα από τον κόσμο του θεάτρου και ειδικότερα από το έργο σπουδαίων καλλιτεχνών – ζωγράφων, σκηνογράφων και ενδυματολόγων – που εργάστηκαν στις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε σύγχρονες και πρωτότυπες εφαρμογές, αλλά και μάσκες, απαραίτητες σε μικρούς και μεγάλους την περίοδο της πανδημίας.

Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας το ενδυματολογικό τμήμα του Εθνικού, έραβε μάσκες. Μάσκες κατασκευασμένες στα τμήματα ραπτικής και βεστιαρίου με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας – παιδικές, εφηβικές και ενηλίκων, με ρυθμιζόμενο κορδόνι στα αφτιά.

Στα πωλητήρια μπορείτε επίσης να βρείτε T-Shirts, σημειωματάρια, χειροποίητα κοσμήματα αλλά και η νέα “anti-covid” συλλογή μας σχεδιασμένη από την think pig σάς περιμένουν μαζί με τις αγαπημένες σειρές εκδόσεων του Εθνικού Θεάτρου, βιβλία λευκώματα και παλιά προγράμματα, design αντικείμενα και όχι μόνο. Αντικείμενα, κοσμήματα και βιβλία εμπνευσμένα από τον κόσμο της θεατρικής σκηνής, που σηματοδοτούν τη νέα σχέση του Εθνικού Θεάτρου με το κοινό του. Μια σχέση που συνεχίζεται και όταν η αυλαία πέφτει.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας πωλητηρίων Εθνικού Θεάτρου
Κτήριο Τσίλλερ: Τετάρτη – Κυριακή 16:00-23:00
Αγίου Κωνσταντίνου 22-24 (Σταθμός μετρό: Ομόνοια) 1ος όροφος
Τηλέφωνο: 210 5288121, Εmail: bookstore@n-t.gr

Θέατρο Rex: Τετάρτη – Κυριακή 18:30 – 23:00
Πανεπιστημίου 48 (Σταθμός μετρό: Πανεπιστήμιο)

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...