Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Λευτέρης προσπαθούν να μάθουν την αλήθεια για την ΕλισάβετΟι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Φιλαρέτη και ο Λευτέρης προσπαθούν να μάθουν την αλήθεια για την Ελισάβετ.

Οι αδιαθεσίες της Ελισάβετ ολοένα και πυκνώνουν με αποτέλεσμα όλοι να ανησυχούν για εκείνη. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Λευτέρης που όμως υποψιάζεται πως η κόρη του είναι έγκυος. Έτσι την πηγαίνει ο ίδιος για εξετάσεις και οι φόβοι του βγαίνουν αληθινοί.

Η Ελισάβετ είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στο θέμα του Πέτρου και του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να είναι ξανά μαζί ενώ του δηλώνει πως θα μείνει στο μοναστήρι για πάντα. Εκείνος αναγκάζεται να αποδεχτεί πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός παρόλο που μέσα του πονάει και υποφέρει.

Το ίδιο βέβαια υποφέρει και η Ελισάβετ αλλά η προδοσία του είναι τόσο μεγάλη που παλεύει να κρατηθεί μακριά του και να σβήσει τον έρωτα της για εκείνον. Μόνο που η ζωή παίζει για εκείνους άλλο ένα παιχνίδι και οι μοίρες τους θα είναι πάντα δεμένες μεταξύ τους…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PENALTY.GR

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!
loading...