Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή γίνεται η νέα ΗγουμένηΟι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Κασσιανή γίνεται η νέα Ηγουμένη.

Η Κασσιανή σπεύδει να εκμεταλλευτεί την ιστορία Πέτρου Ελισάβετ, το γεγονός, το ίδιο και οι δημοσιογράφοι που στήνονται και εδώ περιμένοντας την Ελισάβετ να επιστρέψει. Πράγματι εκείνη γυρνά στη Μονή, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τις κάμερες.

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα και ευτυχώς ξεπερνά γρήγορα τον κίνδυνο. Καθώς αναρρώνει όμως βλέπει στη τηλεόραση το τι ακριβώς γίνεται με την Ελισάβετ και απελπίζεται. Συνειδητοποιεί ότι η ζωή της έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη κόλαση και ψάχνει ένα τρόπο για να βγει γρηγορότερα από το νοσοκομείο και να τρέξει κοντά της.

Αυτό όμως μόνο νέα προβλήματα μπορεί να τις προκαλέσει καθώς η Ηγουμένη φροντίζει να της ξεκαθαρίσει τους όρους που είναι υποχρεωμένη να τηρήσει για να συνεχίσει να μένει στο μοναστήρι.

Μπροστά σε όλες αυτές τις δοκιμασίες και μετά απ’ όσα έζησε με τον Πέτρο η Ελισάβετ αρχίζει να αναθεωρεί ριζικά κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος ήταν δεδομένα για εκείνη.

Τώρα που το μοναστήρι πλήττεται για άλλη μια φορά η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PENALTY.GR

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!
loading...