Μέγκαν Μαρκλ: Έρχεται μια νέα βιογραφία της – Από τον ορκισμένο πολέμιό της Τομ Μπάουερ

Μια νέα βιογραφία της Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται και πιθανότατα θα φέρει νέα αναστάτωση στο -ήδη αναστατωμένο- παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Τομ Μπάουερ συμφώνησε ένα εξαψήφιο ποσό για να πει την ιστορία της Δούκισσας και να γράψει τη μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία της. Ο συγγραφέας έχει γράψει έργα για τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, τον Τόνι Μπλερ και τον Σάιμον Κάουελ. Έγραψε επίσης βιογραφία για τον πρίγκιπα Κάρολο το 2018 με τίτλο «Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles».

Στο βιβλίο του δεν είχε συμπεριλάβει ούτε ένα θετικό σχόλιο για τον πρίγκιπα Κάρολο και ισχυρίστηκε ότι αποκάλυψε σχόλια που διατύπωνε η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο Τομ Μπάουερ θα περάσει τον επόμενο χρόνο προετοιμάζοντας το βιβλίο και λέγεται ότι θα συνομιλήσει με συνεργάτες, φίλους και εχθρούς της Μέγκαν Μαρκλ, κάτι το οποίο θα είναι δύσκολη αποστολή, λόγω της φήμης του.

Αναμένεται επίσης να αποκαλυφθούν συνομιλίες με πρώην προσωπικό του Μπάκιγχαμ, ιδίως μετά από τους ισχυρισμούς περί εκφοβισμού που προβάλλουν ορισμένοι.

«Πεπεισμένη για το δικό της μεγαλείο, η Μέγκαν πιστεύει ότι, εδώ και χρόνια, υπήρξε θύμα συνωμοσιών με στόχο την καταστροφή του πεπρωμένου της. Ενώ άλλοι ακτινοβολούσαν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Μέγκαν είχε μικρή συμμετοχή» έγραψε πρόσφατα ο Μπάουερ σε άρθρο του στην εφημερίδα «The Sun».

cnn.gr

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...