Νικόλας Βαρθακούρης: Ο μικρότερος γιος Πάριου-Αλιμπέρτη έγινε τραγουδιστής

Μεγάλωσε σε μία βαθιά καλλιτεχνική οικογένεια, από τα χνάρια της οποίας θα ήταν δύσκολο να αποκλίνει. Ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Νικόλας Βαρθακούρης μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο January 8th.

Ο 24χρονος που υπογράφει με το ψευδώνυμο good job nicky, επέλεξε μία δυναμική μπαλάντα σε αγγλικό στίχο για συστηθεί για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου:

«O ταλαντούχος και αινιγματικός 24χρονος καλλιτέχνης good job nicky, με το ξεχωριστό του παρουσιαστικό, στιλ και αισθητική, έρχεται να ταράξει τα νερά τόσο με το συγκλονιστικό δισκογραφικό ντεμπούτο του με τίτλο «January 8th»που κυκλοφορεί σήμερα από την Cobalt Music, όσο και με το καθηλωτικό βίντεο που το συνοδεύει.

Ο good job nicky που υπογράφει εξ ολοκλήρου τον αγγλικό στίχο και μέρος της σύνθεσης (μαζί με τον καλό του φίλο Ερμή Γεραγίδη), δέχτηκε από μικρός έντονες καλλιτεχνικές επιρροές μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον, ανοίγοντας τώρα τον δικό του προσωπικό μουσικό δρόμο, που αναφέρεται στις παγκόσμιες τάσεις και φαντάζει εντελώς πρωτότυπος για τα ελληνικά πράγματα».

marieclaire

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...