Ο Μακρόν έχασε στοίχημα και φιλοξένησε συναυλία heavy metal στο Ελιζέ

Ο Εμανουέλ Μακρόν κράτησε τον λόγο του να φιλοξενήσει heavy metal συναυλία στο Προεδρικό Μέγαρο αφού έχασε στοίχημα από δύο Γάλλους YouTubers, τους McFly και Carlito.

Οι δύο γνωστοί κωμικοί και YouTubers, είχαν στοιχηματίσει με τον Μακρόν πως εάν κατάφερναν να πετύχουν περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές για ένα βίντεο που προωθούσε μέτρα κοινωνικής απόστασης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, θα τους άφηνε να στήσουν μια heavy metal συναυλία στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Ο Μακρόν έχασε στοίχημα και φιλοξένησε συναυλία heavy metal στο Ελιζέ
Στους πιο καλοντυμένους της Vanity Fair οι Μακρόν

Την Κυριακή (23/05) εκατομμύρια άνθρωποι μπήκαν στο YouTube για να παρακολουθήσουν τον Γάλλο πρόεδρο να υποδέχεται στο Ελιζέ τους δύο γνωστούς κωμικούς της χώρας.

macron

Ο Μακρόν είχε δεσμευτεί τον περασμένο Φεβρουάριο να ανοίξει τις πύλες του Μεγάρου των Ηλυσίων στους δύο YouTubers, εάν κατάφερναν να πετύχουν περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές για ένα βίντεο που προωθούσε μέτρα κοινωνικής απόστασης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι δύο κωμικοί κέρδισαν το στοίχημα και τους επιτράπηκε να τραβήξουν ένα βίντεο 36 λεπτών, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτησή του το πρωί της Κυριακής είχε προβληθεί σχεδόν 2,7 εκατομμύρια φορές.

Ο Μακρόν έχασε στοίχημα και φιλοξένησε συναυλία heavy metal στο Ελιζέ – εικόνα 3
Τρύπωσε τελικά στο Ελιζέ η Ζιλί Γκαγέ

Ο Μακρόν και οι YouTubers ανταλλάσσουν ιστορίες κατά τη διάρκεια του βίντεο, το οποίο τελειώνει με μια βόλτα στους κήπους του μεγάρου, όπου η γαλλική μπάντα Ultra Vomit εκτελεί μια χέβι μέταλ εκδοχή του γαλλικού νανουρίσματος Une souris verte.

macron

Οι McFly και Carlito ακολουθούνται από 6,5 εκατομμύρια ανθρώπους και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη Γαλλία.

Κατέγραψαν σε βίντεο τη συναυλία στο Ελιζέ και τη δημοσίευσαν στο κανάλι τους, μετρώντας ήδη πάνω από οκτώ εκατομμύρια views.

ieidiseis.gr

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...