Οι «Simpsons» προέβλεψαν την εισβολή στο Καπιτώλιο;

Ακόμα και την εισβολή στο Καπιτώλιο φαίνεται πως είχαν «προβλέψει» οι «Simpsons», σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου.

Η εισβολή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ σημειώθηκε, την Τετάρτη (06/01), και μπορεί να φαινόταν απίθανη αλλά για τους «Simpsons» δεν έμοιαζε τόσο απρόβλεπτη απ’ ό,τι φαίνεται.

Συγκεκριμένα, σ’ ένα από τα επεισόδια της έβδομης σεζόν των «Simpsons» το 1996, εμφανίζεται ένας χαρακτήρας που αποτελεί προσωποποίηση της τροποποίησης του Συντάγματος.

Ειδικότερα, σ’ ένα από τα τραγούδια του επεισοδίου ακούγονται οι στίχοι:

«Ω, ναι! Οι πόρτες ανοίγουν, παιδιά».

Άλλοι χαρακτήρες φαίνεται να ανεβαίνουν στις σκάλες του Καπιτωλίου έχοντας όπλα και κρατώντας βόμβες.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου εντυπωσιάστηκαν και πάλι με την ικανότητα της σειράς να «προβλέπει» σημαντικά γεγονότα στον κόσμο.

Λανθασμένα memes έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με τις προβλέψεις των «Simpsons» για την επίθεση στο Καπιτώλιο και, μεταξύ αυτών, ένα δείχνει κάποιον διαδηλωτή, με το όνομα «Willie», με κερασφόρο καπέλο.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του meme, αυτός ο «χαρακτήρας» είναι παρόμοιος με τον Τζέικ Άντζελι ή τον «Shaman Q», όπως κάποιοι τον αποκαλούν, ο οποίος εισέβαλε, στις 6 Ιανουαρίου, στο Καπιτώλιο.

​Εν τω μεταξύ, ο «Willie» δεν εμφανίστηκε ποτέ έτσι στη σειρά καθώς είναι προϊόν μοντάζ, όπως αποκαλύπτεται από τον ιστότοπο «Lead Stories».

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...