Παγιδευμένοι: Η Χρύσα ζητά διαζύγιοΟι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Χρύσα ζητά διαζύγιο.

Η Χρύσα παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας που έκανε η Δώρα, όμως φοβάται να ανοίξεις το φάκελο και κλίνεται στο δωμάτιο της. Η Ειρήνη τηλεφωνεί στην Άννα και εκείνη τρέχει στο πατρικό της και παίρνει μαζί της τον υπολογιστή, ώστε να μελετήσει το μήνυμα του Αγγελου.

Συντετριμμένη, η Χρύσα της ζητά να δει εκείνη το αποτέλεσμα του τεστ, το οποίο επιβεβαιώνει ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ο Νίκος. Μέσα της, όμως ήξερε ήδη την αλήθεια, όπως ήξερε και ότι ο γάμος της είχε πια τελειώσει. Ξεκαθαρίζει ότι θέλει διαζύγιο, η Άννα στέκεται στο πλευρό της, η Ειρήνη τις βάζει τις φωνές σίγουρη πως κάνει το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή της. Ο Νίκος από τη μεριά του, δεν θέλει να χωρίσει και ζητά από την Άννα να τους βοηθήσει, καθώς το διαζύγιο θα διέλυε την Λίνα.

Η κατάσταση στο σπίτι είναι έκρυθμη και εκείνη προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, ενώ στο μυαλό της στριφογυρίζει διαρκώς το μήνυμα του Άγγελου…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PENALTY.GR

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!
loading...