Πάμελα Άντερσον: Ερωτευμένη με τον σωματοφύλακα της

Η 53χρονη Πάμελα Άντερσον αποφάσισε να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και είναι ερωτευμένη με τον σωματοφύλακα της, υποστηρίζει η Page Six.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ερωτευμένη με τον σωματοφύλακα της, ο οποίος είναι πλήρους απασχόλησης, για σχεδόν δύο χρόνια. Έτσι, κατά τη διάρκεια όμως της καραντίνας λόγω κορονοϊού, μάλλον οι συνθήκες του έκαναν να δουν αλλιώς τη μεταξύ τους σχέση.

«Η πανδημία ήταν άγρια ​​για την Πάμελα. Έχει σοβαρή ερωτική σχέση. Είναι στα 40 του. Ένας πραγματικός άνθρωπος, επιτέλους» τονίζει πηγή στην εφημερίδα και αναφέρει πως «ξέρει πώς να τη χειριστεί. Είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις. Είναι απολύτως άνετη και δεν είναι ποτέ μακριά ο ένας από τον άλλον».

Παράλληλα, το δημοσίευμα της Page Six, επισημαίνει πως ταξιδεύουν γύρω από τον Καναδά, κάνουν κάμπινγκ και επισκέπτονται κομψά ξενοδοχεία.

Υπενθυμίζεται, ότι η Πάμελα Άντερσον δώδεκα ημέρες μετά τον πέμπτο γάμο της, σε κλειστή τελετή, χώρισε τον Τζον Πίτερς.

Η 53χρονη Αμερικανοκαναδή ηθοποιός, σε δήλωσή της προς τον εξειδικευμένο ιστότοπο The Hollywood Reporter, ανέφερε ότι στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν νόμιμα παντρεμένη με τον 74χρονο κινηματογραφικό παραγωγό.

«Συγκινήθηκα από την θερμή υποδοχή του Τζον και του γάμου μου», έγραψε απευθυνόμενη στους θαυμαστές της. Όμως αμέσως μετά πρόσθεσε: «Αποφασίσαμε αμοιβαίως να ακυρώσουμε τον γάμο».

«Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη μια διαδικασία», συνεχίζει η σταρ, ζητώντας από όλους «να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή» της ίδιας και του (πρώην) συζύγου της.

Η γαμήλια τελετή έγινε στις 20 Ιανουαρίου στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας. Παρόντες ήταν οι δυο γιοι της Άντερσον, οι τρεις κόρες του Τζον Πίτερς καθώς και μία πρώην σύζυγός του.

«Υπάρχουν παντού ωραία κορίτσια. Είχα επιλογές, όμως εδώ και 35 χρόνια δεν ήθελα παρά μόνο την Πάμελα», είπε κατόπιν ο Πίτερς.


loading...