Παρουσιάστε: Η “άγνωστη” ανιψιά γέφυρα ανάμεσα σε Σκορδά και Γούλα

Η Γλυκερία Μποτώνη στη σειρά Παρουσιάστε είναι «Η μάνα του λόχου και του τζόγου»

Πολιτικό προσωπικό στο γραφείο του Σκορδά. Είναι μονίμως στο κατόπι του Σκορδά και το μόνο που τη νοιάζει είναι να μην τον εκμεταλλεύονται οι φαντάροι. Κυνηγάει και ελέγχει τους πάντες, για να λειτουργούν όλα ρολόι. Είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Γούλα εδώ και χρόνια. Δεν έχει ζωή εκτός στρατοπέδου.

Περνά όλη της τη μέρα εκεί, ενώ φέρνει και τάπερ στον Σκορδά για να τρώει. Στο γραφείο της στο στρατόπεδο «σκοτώνεται στη δουλειά», παίζοντας όλη μέρα φρουτάκια και ιππόδρομο στον υπολογιστή. Μετά την ένωση των στρατοπέδων, θα γίνει πολλές φορές η «γέφυρα» ανάμεσα στους εχθρούς Σκορδά και Γούλα, προσπαθώντας συνέχεια να τους βάζει να λύνουν τις διαφορές τους και να τους συμφιλιώνει.

Αυτό που δεν ξέραμε και το μάθαμε πρόσφατα είναι ότι η Γκυξερία κατά κόσμο Βαλέρια Κουρούπη είναι στην πραγματικότητα ανιψιά του Γιάννη Μπέζου.

Η Βαλέρια Κουρούπη, λοιπόν, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό της με τον Νίκο Ξύδη, μετά από 20 χρόνια γάμου, καθώς και για τον θείο της Γιάννη Μπέζο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τη Βαλέρια Κουρούπη στο Τhe 2night Show.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε» μίλησε για τη σχέση της με τον θείο της, Γιάννη Μπέζο, αλλά και για το πώς συνυπάρχουν επαγγελματικά καθώς και για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της που ήταν μαζί 20 χρόνια!

«Δεν ξέρω αν ταιριάζουμε ή αν γαλουχήθηκα μαζί του, καθώς εγώ έμαθα την τηλεόραση και την κωμωδία μαζί του. Είναι άνθρωπος που λέει τη γνώμη του. Μπορεί να διαφωνώ κάποιες φορές αλλά θαυμάζω τα δημόσια πρόσωπα που δεν φοβούνται να λένε τη γνώμη τους. Δεν είναι αυστηρός. Μόνο στις δουλειές γιατί είναι τελειομανής, αλλά δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα εργασίας. Είναι εμπνευστικός. Το πλήρωσα πολύ ότι είμαι η ανιψιά του. Για δύο λόγους. Έλεγαν «τι ανάγκη έχεις εσύ; θα βρεις δουλειά» που δεν είναι έτσι και νόμιζαν ότι τα βρήκα όλα εύκολα» είπε αναφερόμενη στον θείο της Γιάννη Μπέζο.

 

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...