Πάτρα: Ο σκύλος του ζευγαριού που κάποιοι τον είχαν πυροβολήσει

Με κομμένη κυριολεκτικά την ανάσα παρακολουθούμε το θρίλερ που διαδραματίζεται τον τελευταίο καιρό στην Πάτρα με το θάνατο των τριών κοριτσιών.

Η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου έχασε και τα 3 κοριτσάκια της μέσα σε περίπου 3 χρόνια. Η πρώτη κόρη, η Μαλένα, πεθαίνει σε ηλικία 3,5 ετών το 2019. Δύο χρόνια μετά, το 2021 πεθαίνει το δεύτερο παιδάκι της οικογένειας, η μόλις 6 μηνών Ίριδα. Και πριν από λίγο καιρό, στις 29 Ιανουαρίου 2022, φεύγει από τη ζωή και το τρίτο παιδάκι τους, η Τζωρτζίνα, σε ηλικία 9 ετών.

Η αιτία θανάτου της μικρής Μαλένας ήταν αρχικώς η αιφνίδια ανακοπή απροσδιόριστων αιτιών, ενώ ακολούθως ο θάνατος αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια και πνευμονικό οίδημα.

Η αιτία θανάτου της μικρής Ίριδας, σύμφωνα με τις αρχικές ιατρικές πιστοποιήσεις, ήταν ομοίως η αιφνίδια ανακοπή απροσδιόριστων αιτιών, ακολούθως όμως και μετά από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις προέκυψε ότι ο θάνατος του βρέφους προήλθε από εκ γενετής -σπανιότατα- παθολογικά αίτια (αγενεσία φλεβόκομβου).

Η αιτία του πρόσφατου θανάτου της Τζωρτζίνας είναι προς το παρόν (ομοίως) η αιφνίδια ανακοπή απροσδιόριστων αιτιών καθώς περιμένουμε τις τοξολογικές.

Αυτά είχαν ειπωθεί στην αρχή. Τώρα πλέον, όπως γνωρίζουμε, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις απαντήσεις που όλοι περιμένουμε. Για τα αίτια των θανάτων τους μέσα σε τρία χρόνια και πολλά άλλα που τα έχουμε παρακολουθήσει.

Μια ιστορία που δεν είναι γνωστή -χωρίς να τη συσχετίζουμε με όλα αυτά αλλά είναι ενδιαφέρουσα- έχει να κάνει με το σκύλο που…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PENALTY.GR

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


 

 

 

loading...