Πρίγκιπας Χάρι: «Απειλεί» με νέο βιβλίο -«Έχουν συμβεί πολλά με Κάρολο, Γουίλιαμ -Δεν θα με συγχωρούσαν ποτέ»Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι έχει υλικό αρκετό για να δημοσιεύσει ένα δεύτερο βιβλίο με απομνημονεύματά του, καθώς αναγκάστηκε να κόψει σχεδόν τα μισά από αυτά που είχε γράψει για το «Spare».

Μιλώντας στην Telegraph, ο δούκας του Σάσεξ είπε ότι επέλεξε να αφήσει έξω πολλές «βόμβες», επειδή ανησυχούσε ότι ο πατέρας και ο αδελφός του δεν θα τον συγχωρούσαν ποτέ.

«Το πρώτο προσχέδιο ήταν διαφορετικό. Ήταν 800 σελίδες και τώρα έχει μειωθεί στις 400 σελίδες. Θα μπορούσε να είχε χωριστεί σε δύο βιβλία, να το θέσω έτσι. Το δύσκολο κομμάτι ήταν να αφαιρέσω πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι, και συνέχισε:

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν συμβεί, ειδικά μεταξύ εμού και του αδελφού μου, και σε κάποιον βαθμό μεταξύ εμού και του πατέρα μου, που, απλώς, δεν θέλω να μάθει ο κόσμος. Γιατί δεν νομίζω ότι θα με συγχωρούσαν ποτέ».

Ο πρίγκιπας Χάρι ήξερε ότι υπάρχουν λεπτομέρειες για τη βασιλική οικογένεια που, αν τις δημοσίευε, θα ξεπερνούσε τα όρια

Ο Χάρι ήξερε ότι η συμπερίληψη οποιασδήποτε λεπτομέρειας σχετικά με τις προσωπικές στιγμές με την οικογένειά του θα προκαλούσε αντιδράσεις, αλλά τελικά αποφάσισε ότι δεν θα μπορούσε να πει την πραγματική ιστορία του χωρίς αυτές.

Υπάρχουν λεπτομέρειες, όμως, που ήξερε ότι θα ξεπερνούσαν τα όρια. Αυτές τις αναμνήσεις τις μοιράστηκε μόνο με τον συγγραφέα του βιβλίου του, για να τον κάνει να καταλάβει τι συνέβαινε, και δεν μπήκαν στο τελικό κείμενο.

Το «Spare» ήταν ο τρόπος που επέλεξε ο πρίγκιπας Χάρι για να σώσει την οικογένειά του από τον εαυτό της

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι το κίνητρό του να μιλήσει τόσο δημόσια εναντίον του βασιλικού θεσμού ήταν για να «σώσει την οικογένειά του από τον εαυτό της».

Αναφέρθηκε, επίσης, με λεπτομέρεια σε σχέδια για τον εκτροχιασμό της σχέσης ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια και τον Τύπο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να προστατεύσει την οικογένειά του από τις μελλοντικές διαιρέσεις.

Αφού πλέον οι αντιδράσεις θα έχουν κάπως καταλαγιάσει, εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτός και η Μέγκαν Μαρκλ μπορούν να επανασυνδεθούν με την οικογένειά του -ακόμα κι αν δεν τους αρέσει ιδιαίτερα η απόφασή του να μοιραστεί την «αλήθεια του».

Ελπίζει, επίσης, ότι θα έχει ανοίξει το δρόμο για άλλες «ρεζέρβες» στη σειρά διαδοχής -δηλαδή την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις-, ώστε να βρουν τον δικό τους δρόμο και σκοπό εκτός κατάταξης στη σειρά διαδοχής.

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!


loading...