Σασμός: Η Βασιλική μπροστά σε μια σοκαριστική αποκάλυψηΟι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ενδιαφέρουσες καθώς θα δούμε να βρίσκεται η Βασιλική μπροστά σε μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Ο Παύλος είναι έξαλλος με την Αργυρώ όταν του αποκαλύπτει πως ο Αστέρης είναι ο έρωτας στη ζωής της και ότι παλιότερα ήταν ζευγάρι. Πάει να τον βρει και ανταλλάζουν βαριές κουβέντες και αμέσως μετά ο Αστέρης ξύπνα κλειδαμπαρωμένος. Ο Βρουλάκης τον έχει απαγάγει.

Η εξαφάνιση του Αστέρη διαδίδεται στο χωριό και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα αφού θεωρούν ότι πίσω από αυτή την εξέλιξη κρύβονται οι Βρουλάκηδες.

Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες ζητώντας να της φέρουν το παιδί της πίσω και να μην πειράξουν ούτε τρίχα από τα μαλλιά του. Παράλληλα και ο Μαθιός έχει τύψεις που άφησε μόνο και απροστάτευτο τον αδερφό του.

Στο μεταξύ η Αργυρώ τρομοκρατημένη από τις εξελίξεις αποφασίζει να μείνει κοντά στον Πετράκη. Η Αιμιλία ανακοινώνει στο Δημήτρη τις αποφάσεις της ενώ η Σοφία της μεταφέρει τις εξελίξεις στο χωριό.

Ο Μύρος κάνει μία αποφασιστική κίνηση προς την Άσπα η οποία ξαφνιάζεται γιατί βλέπει πως η πολιορκία του γίνεται όλο και πιο έντονη. Η οικογένειά του Παντελή ενώνεται και…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PENALTY.GR

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!


loading...