Σασμός: Ο Βαγγέλης εκδικείται για τον αδερφό τουΗ εξαφάνιση του Σταύρου με τον Πετρή συνεχίζεται και οι ώρες που περνούν μοιάζουν για την Αργυρώ ένας ατέλειωτος εφιάλτης. Η αστυνομία συνεχίζει μέρα νύχτα τις έρευνες για τον εντοπισμό τους ενώ ο Αστέρης βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην Αργυρώ και προσπαθεί με κάθε πιθανό τρόπο να την βοηθήσει.

Εκείνος όμως που αποφασίζει να δράσει άμεσα είναι ο Βαγγέλης ο οποίος ενημερώνει την Αργυρώ για το που κρατάει κρυμμένο το παιδί ο Σταύρος και από κείνη τη στιγμή αρχίζουν οι εξελίξεις που κάνεις δεν περιμένει. Χωρίς να χάσει χρόνο ο Αστέρης με την Αργυρώ έχοντας μαζί τους και τον Μαθιό ξεκινούν για την καλύβα που τους υπέδειξε ο Βαγγέλης.

Ωστόσο ο Σταύρος έχει προλάβει να φύγει κι από ‘κει. Λίγο μετά ενημερώνεται πως ο Σταύρος με το παιδί βρίσκονται σε μία ταβέρνα και σπεύδουν στο σημείο. Πράγματι τους εντοπίζουν και ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον αδερφό του να παραδώσει το μωρό.

Ο Σταύρος πείθεται αλλά θέλει να γλιτώσει την σύλληψη. Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις ενεργοποιούνται και η καταδίωξη ξεκινά. Ο Σταύρος αφήνει το παιδί και…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PENALTY.GR

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!
loading...