Σασμός: Οπλισμένοι άντρες έρχονται στην Άνω ΠοριάΟι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού οπλισμένοι άντρες έρχονται στην Άνω Ποριά.

Η αλήθεια για τη σχέση Αργυρώς και Αστέρη είναι πια στο φως κι ο Παύλος αυτή τη φορά δε θα κάνει πίσω. Η βεντέτα …ξαναρχίζει. Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο και οπλισμένα τα ξαδέρφια της Μαρίνας αλλά και τα ανίψια της Καλλιόπη καταφθάνουν στην Άνω Ποριά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός.

Η Καπετάνισσα ετοιμάζεται για το επόμενο χτύπημά της. Τα ξαδέρφια της Μαρίνας καταφθάνουν, κατόπιν εντολής του Παύλου, στην σειρά Σασμός, όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται, για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει.

Η Άνω Ποριά βράζει, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς. Η Αργυρώ προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να δώσει τόπο στην οργή, ενώ η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως, σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη.

Θα τα καταφέρουν; Τέλος, ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση, οδηγώντας την Καλλιόπη στα όριά της, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός.

Προβλέποντας την αντίδραση του τόσο η Μαρίνα όσο και η Αργυρώ μπαίνουν στη διαδικασία να του μιλήσουν όμως εκείνος έχει πάρει την απόφαση του. Έτσι όταν ο Αστέρης εξαφανίζεται από προσώπου γης…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PENALTY.GR

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!
loading...