Σασμός spoiler: Πυροβολούν τον Αντώνη – Ο Μαθιός επιτίθεται στον ΕυθύμηΚαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια, με τον Ευθύμη να κινεί τα νήματα, να γίνεται στόχος αλλά να επιτίθεται κιόλας.

Σύμφωνα με το mytv οι Σταματάκηδες του καταστρέφουν το οινοποιείο, ενώ λίγες μέρες μετά εκείνος οργανώνει μία αιματηρή επίθεση εναντίον του Αντώνη και της Μαρίνας.

Πολλά μέτωπα έχει ανοιχτά ο Ευθύμης το τελευταίο διάστημα ενώ έχει γίνει ο εφιάλτης για όλους όσοι εμπλέκονται μαζί του.

Ωστόσο, το «χτύπημα» εναντίον του θα έρθει εκεί που δεν το περιμένει και θα είναι καταστροφικό. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο Μαθιός συνεχίζει να αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη για τα χρωστούμενα του Στεφανή και βρίσκεται σε απόλυτο οικονομικό αδιέξοδο. Στο πλευρό του στέκεται ο Αστέρης, ο οποίος όμως δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Και όσο οι μέρες περνούν, τόσο περισσότερο εντείνονται οι απειλές του Φαρμάκη, ο οποίος φροντίζει να προκαλεί τον Μαθιό μέσω της Βασιλικής. Έτσι, ο Μαθιός αναγκάζεται να ζητήσει δανεικά από τα ξαδέλφια του, για να τον ξεχρεώσει.

Η Καλλιόπη, όμως, αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της και να αντιμετωπίσει η ίδια τον αδίστακτο άντρα. Οι δυο τους συναντιούνται, αλλά ο Ευθύμης μοιάζει δυνατός αντίπαλος για να κάνει πίσω…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PENALTY.GR

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!
loading...