Σινεμά στους κήπους του Σάντριγχαμ, την εξοχική κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ

Η ιδιωτική κατοικία τεσσάρων γενεών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, από το 1862.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ανοίγει τις πύλες της εξοχικής -και πιο αγαπημένης- κατοικίας της στο Σάντριγχαμ για σπέσιαλ drive-in κινηματογραφικές βραδιές, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω πανδημίας.

Μεταξύ των ταινιών που περιλαμβάνει το πρόγραμμα των προβολών (25 – 27 Σεπτεμβρίου) στους κήπους του Σάντριγχαμ είναι τα φιλμ «1917», «Toy Story», «Rocketman», «A Star Is Born» και «Greatest Showman» με τον Χιου Τζάκμαν.

Η τιμή ανά αυτοκίνητο ανέρχεται στα 36 ευρώ, οι θεατές ωστόσο έχουν τη δυνατότητα να ενοικιάσουν ξαπλώστρα, τραπέζι, ακόμη και δικό τους χώρο πλάι στο αυτοκίνητο τους, ενώ στο σημείο των προβολών θα πωλείται ποπ κορν και πρόχειρο φαγητό.

Ιδιωτική κατοικία τεσσάρων γενεών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, από το 1862, η έπαυλη Sandringham Estate στο Νόρφολκ, στην οποία η Ελισάβετ διαμένει δύο μήνες κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων- άνοιξε ξανά τις πύλες της στις 8 Αυγούστου (η έπαυλη όσο και οι κήποι είναι επισκέψιμοι τέσσερις ημέρες την εβδομάδα μέχρι τις 8 Οκτωβρίου).

Την έκταση, ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, είχε αγοράσει η βασίλισσα Βικτωρία και αρχικά προοριζόταν για τον πρωτότοκο γιο της, Εδουάρδο τον Ζ.


loading...