Στην πρεμιέρα των Βραδιών Πολιτισμού 2021 ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης

Στην πρεμιέρα του φεστιβάλ “βραδιές πολιτισμού 2021” που διοργανώνει το ΠΕΑΠ στο Άλσος Βαρβαρέσου, βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης. Η παράσταση, που παρουσιάστηκε ήταν αφιερωμένη στον «Ύμνο εις την Ελευθερία» του Διονύσιου Σολωμού και στα 200 χρόνια από την Επανάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πρώτες παραστάσεις που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή και το Σάββατο (3-4/9) αναβλήθηκαν λόγω της συμμετοχής στο τριήμερο εθνικό πένθος για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη. Επίσης την παράσταση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη, με τη μουσική διεύθυνση και την ενορχήστρωση του Θοδωρή Λεμπέση. Μας ταξίδεψε στο 1827, στην εποχή που ο Νικόλαος Μάντζαρος μελοποίησε ολόκληρο τον Ύμνο εις την Ελευθερία του Διονύσιου Σολωμού. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές της παράστασης για αυτή την υπέροχη και διδακτική βραδιά. Κατορθώσαμε και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να προφέρουμε παραστάσεις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου στους συμπολίτες μας, με ελεύθερη είσοδο και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο, στο ΔΣ του ΠΕΑΠ και σε όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία των Βραδιών Πολιτισμού».

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται με ρεσιτάλ τραγουδιού της Ελένης Βιτάλη τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και την παράσταση «Μαντώ la bella Greca” την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου. Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Άλσος Βαρβαρέσου, ξεκινούν στις 20:30 και έχουν ελεύθερη είσοδο.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που στέκονται

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...