Στον Λευκό Οίκο από τις 12 Σεπτεμβρίου θα επιτρέπονται ξανά οι ξεναγήσεις κοινού

Οι ξεναγήσεις στον Λευκό Οίκο αναμένεται να επιτραπούν ξανά εντός Σεπτεμβρίου, αλλά οριοθετείται ότι ο μέγιστος αριθμός των επισκεπτών θα είναι στο 18% της χωρητικότητας, ανακοινώθηκε από το γραφείο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Οι επισκέπτες ηλικίας δύο ετών και άνω θα πρέπει να φορούν μάσκα ή παρόμοιο κάλυμμα προσώπου.

Τα μέλη της Εθνικής Υπηρεσίας Πάρκων, της Μυστικής Υπηρεσίας και το προσωπικό του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου που διοργανώνουν τις περιηγήσεις θα φορούν επίσης μάσκες και γάντια, ενώ θα ενθαρρύνουν την κοινωνική απόσταση μεταξύ των επισκεπτών.

Θα υπάρχουν επίσης αρκετοί σταθμοί απολύμανσης χεριών και δείκτες τήρησης κοινωνικής απόστασης κατά μήκος της διαδρομής.

Οι ξεναγήσεις του κοινού στον Λευκό Οίκο περιλαμβάνουν συνήθως μια ματιά στον Κήπο των Ρόδων, που αναδιαρθρώθηκε πρόσφατα από τη Μελάνια Τραμπ, το China Room, το οποίο φιλοξενεί τα επίσημα σερβίτσια των πρώην προέδρων Τζορτζ Ουάσινγκτον και Μπιλ Κλίντον, και το State Dining Room, όπου παρατίθενται επίσημα δείπνα και γεύματα με αρχηγούς κρατών που επισκέπτονται την Ουάσινγκτον.

Για τον Λευκό Οίκο, ο οποίος διαθέτει 132 δωμάτια, 35 μπάνια, 412 πόρτες και 28 τζάκια, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον επισκεπτών και είναι από τα αξιοθέατα στην Ουάσινγκτον που ανοίγουν ξανά μετά τον αποκλεισμό λόγω του κορονοϊού στις αρχές του έτους.


loading...