Τα νέα μοντέλα της Rolex για το 2020 είναι εδώ και είναι εντυπωσιακά

Το πιο στιλάτο ρολόι στον κόσμο έρχεται με νέα μοντέλα για το 2020.

Τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με προηγμένους, νέας γενιάς αυτόματους μηχανισμούς. Όπως όλα τα ρολόγια Rolex, συνοδεύονται με την πιστοποίηση Superlative Chronometer και την πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονομέτρου. Η πιστοποίηση αυτή σηματοδοτεί ότι τα ρολόγια Rolex πληρούν κριτήρια που ξεπερνούν ακόμα και αυτά της παγκόσμιας ωρολογοποιίας όσον αφορά την υψηλή ακρίβεια, αξιοπιστία, αυτονομία και στεγανότητα. Η πιστοποίηση συνοδεύεται με την διεθνή 5ετή εγγύηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

SUBMARINER – SUBMARINER DATE

Κάσα με νέο σχεδιασμό και νέο μπρασελέ, Νέοι αυτόματοι μηχανισμοί 3230-3235

Tα νέα, εμβληματικά, καταδυτικά μοντέλα Submariner και Submariner Date διαθέτουν νέου σχεδιασμού κάσα, με μεγαλύτερη διάμετρο 41mm. Το Submariner είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό 3230, που παρουσιάζεται φέτος για πρώτη φορά, ενώ το Submariner Date διαθέτει αυτόματο μηχανισμό 3235. Οι μηχανισμοί και των δύο μοντέλων προσφέρουν πλέον αυτονομία 70 περίπου ωρών.

DATEJUST 31

Λευκό Rolesor (Aτσάλι Oystersteel σε συνδυασμό με λευκό χρυσό 18Κ), Αυτόματος μηχανισμός 2236

Το μοντέλο Datejust 31 παρουσιάζεται σε μία νέα εκδοχή από λευκό Rolesor, ένας συνδυασμός από ατσάλι Oystersteel και λευκό χρυσό 18K. Tα νέα μοντέλα της συλλογής Datejust 31 διαθέτουν χρωματιστά καντράν με ωροδείκτες index ή λατινικούς αριθμούς από λευκό χρυσό 18K.

ΟYSTER PERPETUAL

Νέο μοντέλο διαμέτρου 41mm, φωτεινά χρώματα στα καντράν.

Η συλλογή Oyster Perpetual, πλήρως ανανεωμένη, περιλαμβάνει ένα νέο μοντέλο διαμέτρου 41mm, το Οyster Perpetual 41. Όλα τα μοντέλα της σειράς Oyster Perpetual διαθέτουν νέα φωτεινά χρώματα στα καντράν. Όλα τα μοντέλα της συλλογής είναι εξοπλισμένα με το νέο αυτόματο μηχανισμό 3230.

SKY-DWELLER

Μπρασελέ Oysterflex με σύστημα επιμήκυνσης Glidelock

Το νέο Oyster Perpetual Sky-Dweller σε κίτρινο χρυσό 18K, διαθέτει για πρώτη φορά μπρασελέ Oysterflex. Tο πρωτοποριακό λουράκι, καινοτομία της Rolex, που συνδυάζει την ανθεκτικότητα του μεταλλικού μπρασελέ με την ευλυγισία που προσφέρει το ελαστικό λουράκι. Διαθέτει κλείδωμα ασφαλείας Oysterclasp και σύστημα επιμήκυνσης Glidelock.

rolex.com


loading...