Τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ έμειναν στο Λονδίνο

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ βρίσκεται με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε επίσημη επίσκεψη στη Σκωτία. Ποιος φροντίζει τα τρία παιδιά τους;

Ο Τζορτζ, ο Σαρλότ και ο Λούις παρέμειναν πίσω στο Λονδίνο όπου φοιτούν στο σχολείο και στο νηπιαγωγείο.

Τα παιδιά είναι σε πολύ καλά χέρια σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Hello», της νταντάς τους, Maria Teresa Turrion Borrallo. Η Ισπανίδα νταντά Μαρία, που σπούδασε στο διάσημο κολέγιο Norland στο Μπαθ, εργάζεται για την βασιλική οικογένεια από το 2014 όταν ο Τζορτζ ήταν οκτώ.

Εκείνη την εποχή, μία πηγή από την οικογένεια είπε στο «HELLO» ότι η Μαρία «έχει εργαστεί σε πλούσιες οικογένειες. Δεν είναι παντρεμένη και δεν έχει σχέση, καθώς η ζωή της είναι απολύτως αφιερωμένη στην οικογένεια στην οποία εργάζεται. Είναι γνωστή για τον απόλυτο επαγγελματισμό της.»

Ακόμα πολλές φορές η μητέρα της Κέιτ, Κάρολ Μίντλετον είναι ένα χέρι βοηθείας. Η Κάρολ, είναι πολύ κοντά στα εγγόνια της και συχνά πηγαίνει στο παλάτι του Κένσινγκτον για να τα προσέχει όταν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ παρευρίσκονται σε κοινωνική εκδήλωση αργά το βράδυ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ταξίδεψε στη Σκωτία μόνος του, -τις 3 πρώτες ημέρες- ως Ύπατος Αρμοστής της Γενικής Συνέλευσης της Εκκλησίας της Σκωτίας. Μαζί με την δούκισσα του Κέιμπριτζ θα επισκεφθούν το Εδιμβούργο και το Φάιφ.

Κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου Σκωτίας το οποίο παρακολούθησε με εργαζόμενους στο μπαρ «The Cold House» στο Εδιμβούργο, μίλησε πως ήταν με τρία παιδιά στο σπίτι κατά την διάρκεια της πανδημίας και μοιράστηκε την αγάπη του για τα πεθερικά.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...