Θέατρο Πορεία: Παραστάσεις σε live streaming το σαββατοκύριακο

Το σαββατοκύριακο 5 και 6 Δεκεμβρίου θα κυλίσει με την παράσταση του Αργύρη Πανταζάρα «This is not Romeo & Juliet» και το αριστούργημα του Μ. Καραγάτση «Η Μεγάλη Χίμαιρα», σε ζωντανή μετάδοση από τη σκηνή του Θεάτρου Πορεία.

Το Θέατρο Πορεία, μια από τις πρώτες θεατρικές σκηνές της Αθήνας που «αγκάλιασαν» τις online μεταδόσεις ως ένα μέσο για να μείνει η ζωντανή η φλόγα της καλλιτεχνικής δημιουργία και ταυτόχρονα να ικανοποιηθεί η ανάγκη του κοινού για ποιοτική ψυχαγωγία, προτείνει για το σαββατοκύριακο:

THIS IS NOT ROMEO & JULIET
a work by
Argyris Pandazaras
Σάββατο 5/12 21:00

Η επιτυχημένη παράσταση του Αργύρη Πανταζάρα «This is not Romeo & Juliet», βασισμένη στο σαιξπηρικό αριστούργημα, θα παρουσιαστεί ζωντανά από τη σκηνή του Θεάτρου Πορεία σε real time live streaming.

Αποκτήστε ΕΔΩ το εισιτήριό σας.

Μ. Καραγάτση

Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΙΜΑΙΡΑ
Διασκευή: Στρατής Πασχάλης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου

Κυριακή 13/12 20:00

«Η Μεγάλη Χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, η παράσταση – σταθμός του Θεάτρου Πορεία, που με την καθοριστική συμβολή του ποιητή και μεταφραστή Στρατή Πασχάλη εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει ξανά στη σκηνή του θεάτρου και προβάλλεται σε ζωντανή αναμετάδοση την Κυριακή 13/12.

Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News – Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Έξι κάμερες υψηλής ευκρίνειας, κίνηση της μηχανής πάνω στη σκηνή, γερανός και πολλά ακόμα, θα συμβάλλουν σε νέα οπτική και εμπειρία για τους θεατές μας. Η νέα Μεγάλη Χίμαιρα είναι καθ’ οδόν. Υποδεχτείτε την!

Η παράσταση θα παιχτεί ξανά και θα προβληθεί σε ζωντανή αναμετάδοση την Κυριακή 20/12 και το Σάββατο 26/12.

Αποστήστε ΕΔΩ το εισιτήριό σας.

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...