Το νέο τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου ακούγεται δυνατά! «Eνα νέο καλό»

«Ένα νέο καλό!» από τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Ενα ολοκαίνουργιο τραγούδι, μελωδικό, δυναμικό, παρέα με τη Ρένα Μορφη. Σύνθημά του, «Η ζωή περνά, μην τη χαραμίζεις».

«Κλεισμένος κι εγώ στο σπίτι, όπως όλοι μας στην περίοδο της καραντίνας, επιδόθηκα μετά μανίας στην μόνη θεραπευτική διαδικασία που ξέρω: να γράφω στίχους και μουσική» αναφέρει ο Νίκος Πορτοκάλογλου. «Να παίζω κιθάρα και να να τραγουδάω».

«Μέσα σε μια χρονιά γεμάτη δυσάρεστες εκπλήξεις και κακά νέα, σας στέλνω ένα νέο τραγούδι που γεννήθηκε από την ανάγκη να βρω το αντίδοτο». Ακούστε το νέο τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Ένα νέο καλό! Στίχοι, μουσική: Νίκος Πορτοκάλογλου / Ερμηνεία: Νίκος Πορτοκάλογλου, Ρένα Μόρφη / Ενορχήστρωση, παραγωγή: Νίκος Πορτοκάλογλου / Μίξη, mastering: Βασίλης Κορρές / Τύμπανα: Θανάσης Τσακιράκης /Κιθάρες, μπάσο, μπουζούκι, πιάνο: Νίκος Πορτοκάλογλου

λουλουδι

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και το μότο του: Η μουσική ενώνει

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αυτή την σεζόν συμμετέχει με μία μουσική εκπομπή στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Μια νέα πρωτότυπη μουσική εκπομπή με οικοδεσπότη τον Νίκο Πορτοκάλογλου, συμπαρουσιάστριά του τη Ρένα Μόρφη και καλεσμένους από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, οι οποίοι μέσα από απροσδόκητες συνεντεύξεις θα αποκαλύπτουν την playlist της ζωής τους, εντάσσει η ΕΡΤ στο πρόγραμμά της τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η ιδέα της εβδομαδιαίας εκπομπής, που δεν ακολουθεί κάποιο ξένο φορμάτ, αλλά στηρίχθηκε στη μουσική παράσταση juke box του Νίκου Πορτοκάλογλου, έχει ως βασικό μότο το «Η μουσική ενώνει», καθώς διαφορετικοί καλεσμένοι τραγουδιστές ή τραγουδοποιοί θα συναντιούνται κάθε φορά στο στούντιο και, μέσα από απρόσμενες ερωτήσεις-έκπληξη και μουσικά παιχνίδια θα αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωής και της επαγγελματικής πορείας τους, ερμηνεύοντας και τραγούδια που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Παράλληλα, στην εκπομπή θα δίνεται βήμα σε νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εμφανίζονται μπροστά σε καταξιωμένους δημιουργούς, για να παρουσιάσουν τα δικά τους τραγούδια, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχουν και αφιερώματα σε όλα τα είδη μουσικής, στην ελληνική παράδοση, στον κινηματογράφο, σε καλλιτέχνες του δρόμου και σε προσωπικότητες που άφησαν τη σφραγίδα τους στην ελληνική μουσική ιστορία.

iefimerida.gr


loading...