Το πρώτο μπαρ για σκίουρους είναι sold out!

Στις ΗΠΑ λειτουργεί το πρώτο μπαρ για σκίουρους!

Οι σκίουροι πλέον έχουν το δικό τους μπαρ, καθώς ένας άνδρας από το Οχάιο των ΗΠΑ δημιούργησε έναν τέτοιο χώρο και τους σερβίρει ξηρούς καρπούς.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Μίκαελ Ντούτκο, κατασκευάζει αντικείμενα από ξύλο, ενώ έχει και το δικό του κανάλι στο YouTube.

Παρόλα αυτά, το γεγονός όμως που τον έκανε διάσημο ήταν η δημιουργία του εν λόγω μπαρ. Το «The Nutty Bar», τμήμα του οποίου βρίσκεται μέσα στο σπίτι του και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα κανονικό μπαρ.

Ο ίδιος εξηγεί, ότι ο λόγος που ξεκίνησε να φτιάχνει το κατάστημα είναι επειδή οι γείτονες του παρατηρούν τα πουλιά και οι σκίουροι εισέβαλαν στο οπτικό τους πεδίο.

«Η κόρη μου μου είπε τι συνέβαινε. Ετσι κι εγώ, δεν της είπα τι θα έκανα. Το έφτιαξα και το έβαλα στον φράχτη και όταν το είδε ξέσπασε σε γέλια», συμπλήρωσε.

Τα σκιουράκια που φτάνουν εκεί δείχνουν να απολαμβάνουν τα εδέσματα που περιλαμβάνουν επτά διαφορετικούς ξηρούς καρπούς, οι οποίοι έχουν πάρει τα ονόματα τους από δημοφιλείς ποικιλίες μπύρας.

Το πλάτος του μπαρ αγγίζει τα 63 εκατοστά και το ύψος τα 40. Επειτα από την ανάρτηση του βίντεο από την κατασκευή του «Τhe Nutty Bar» στο YouTube ο άνδρας έλαβε δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους που εξέφρασαν την επιθυμία τους να το αγοράσουν.

Αμέσως κατοχύρωσε την ιδέα και πλέον σχεδιάζει να πουλάει το «Τhe Nutty Bar» για περίπου 175 έως 200 δολάρια.

loading...