Το Τρίτο Στεφάνι: Η sold-out παράσταση ξανά online στις 15 και 16 Ιανουαρίου

Μετά από το ρεκόρ των 15.594 εισιτηρίων στην πρώτη online streaming προβολή, η μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή της χρονιάς, «Το τρίτο Στεφάνι» επανέρχεται online, από το Θέατρο Παλλάς, για δύο τελευταίες προβολές. Η μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή της χρονιάς, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα προβληθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, μέσω της πλατφόρμας του viva.gr για να μπορέσουν να την απολαύσουν όλοι οι Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδας.

Με καταγραφή υψηλής ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο παράστασης, με χρήση πολλαπλών καμερών και με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν την μαγεία του θεάτρου κατευθείαν από την σκηνή, στην ασφάλεια του σπιτιού μας.

Η ταυτότητα της παράστασης:
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Διασκευή: Κ. Μαρκουλάκης, Νίκος Μανουσάκης
Σκηνικά: Πάρις Μέξης
Μουσική: Μίνως Μάτσας
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Κίνηση: Κική Μπάκα
Βοηθός σκηνοθέτη: Χριστίνα Ματθαίου
Βοηθός σκηνογράφου: Εύη Ανδριανού
Βοηθός ενδυματολόγου: Ειρήνη Γεωργακίλα
Μουσική διδασκαλία: Μαρία Γράμψα
Στίχοι: Σοφία Καψούρου
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Videos: Ελένη Κατρακαλίδη
Μαγνητοσκόπηση: VIEW MASTER FILMS
Παραγωγή: Θεατρικές Σκηνές

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Ανταλόπουλος, Ειρήνη Βαλατσού, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Καβογιάννη, Δημήτρης Καραβιώτης, Σύρμω Κεκέ, Μαρία Κίτσου, Τάσος Λέκκας, Ορνέλα Λούτη, Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Μανδρινός, Στάθης Μαντζώρος, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Γιώργος Νούσης, Ελευθερία Παγκάλου, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Ελίζα Σκολίδη, Μενέλαος Χαζαράκης, Γιώργος Ψυχογυιός.

Προβολές – Μεταδόσεις: Παρασκευή 15/1 από τις 19:00, Για το Σάββατο 16/1 από τις 15:00
Τιμή ηλεκτρονικού εισιτηρίου: 12,99€ – Κλείστε το εισιτήριό σας μέσω της Viva https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/to-trito-stefani/

Η διαδικασία για να παρακολουθήσετε την παράσταση βήμα – βήμα:
• Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή της παράστασης, θα λάβετε στο email σας link με τη σελίδα της παραγγελίας σας από όπου θα μπορείτε να κατεβάσετε το παραστατικό σας (εισιτήριο)
• Ανοίγοντας το εισιτήριό σας, παίρνετε τον μοναδικό κωδικό του barcode σας
• Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην προβολή που έχετε επιλέξει:
• Για την Παρασκευή 15/1 από τις 19:00: https://www.viva.gr/tickets/streaming/352333
• Για το Σάββατο 16/1 από τις 15:00: https://www.viva.gr/tickets/streaming/352332
• Για να παρακολουθήσετε την παράσταση στην πλατφόρμα του Viva.gr παρακαλούμε να μπείτε στην σελίδα προβολής 15′ πριν την έναρξη της παράστασης, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τυχόν απαραίτητες ρυθμίσεις έγκαιρα και με ασφάλεια. Το βίντεο δεν θα είναι διαθέσιμο μετά το τέλος της παράστασης.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή/και όλης της παράστασης & κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής. Καταστρατήγηση του παρόντος διώκεται ποινικά. Η διαδικτυακή προβολή της παράστασης προστατεύεται από την MEDIASTALKER™.*

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...