«Τρεις αδελφές» online ξανά λόγω επιτυχίας

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η Αθηνά Μαξίμου και η Μαρία Κεχαγιόγλου είναι οι τρεις αδελφές Πραζόροφ στην πετυχημένη παράσταση του έργου του Τσέχοφ που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Καραντζάς, καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Προσκήνιο.

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε η πρώτη προβολή της παράστασης «Τρεις Αδελφές» του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, η παράσταση θα προβληθεί ξανά ONLINE, και θα είναι διαθέσιμη για 3 ημέρες, από την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 21:00, έως την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 23:59.

Το έργο:
Ο Άντον Τσέχωφ, με το έργο του «Τρεις αδελφές», ένα θεατρικό δράμα σε τέσσερις πράξεις, γραμμένο το 1900, καταδεικνύει ένα σύστημα αδράνειας, απραξίας, ένα πλαίσιο ζωής που διαψεύδει τις επιθυμίες και τα όνειρα των προσώπων και ιδιαίτερα των τριών αδελφών, που βιώνουν την καθημερινότητα και το βάρος της ζωής τους σε μια μίζερη και μονότονη επαρχία της Ρωσίας. Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε στο «Θέατρο Τέχνης» της Μόσχας από τον Κονσταντίν Στανισλάφσκι στις 31 Ιανουαρίου του 1901.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζά, επιχειρεί μια εκ νέου επίσκεψη στο έργο. Οι εμβληματικές ηρωίδες του Τσέχωφ μεγάλες πια, ξαναβουτούν σε ένα τοπίο μνήμης, σε μια ειδική στιγμή που δεν μπορούν να ξεπεράσουν, στη στιγμή που υποσχόταν ελπίδα και αλλαγή. Ένας οριοθετημένος χώρος όπου κατοικούν αιώνια οι αναμνήσεις τους και ξεγλιστρούν όλα τα πρόσωπα που καθόρισαν τη μοίρα τους. Οι ήρωες του έργου ξαναέρχονται αντιμέτωποι με τις επιλογές τους, με τον χρόνο και το πέρασμά του και σε μια επαναδιαπραγμάτευση της στιγμής που τους οδήγησε στην οδύνη.

Η ταυτότητα της παράστασης:
Μετάφραση: Αλέξανδρος Ίσαρης – Γιώργος Δεπάστας
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραντζάς
Σκηνικά: Μαρία Πανουργιά
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός
Κίνηση: Χρήστος Παπαδόπουλος
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Σύμβουλος δραματουργίας: Αντώνης Αντωνόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Ασημίνα Αναστασοπούλου
Φωτογραφίες παράστασης: Γκέλυ Καλαμπάκα
Παραγωγή: ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Παίζουν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Ορφέας Αυγουστίδης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Σύρμω Κεκέ, Γιάννης Κλίνης, Αινείας Τσαμάτης, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Νίκος Μάνεσης, η Υβόννη Μαλτέζου και ο Δημήτρης Πιατάς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ON LINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Link για pre-order και παρακολούθηση: https://vimeo.com/ondemand/totheatro
Τιμή ηλεκτρονικής προβολής: 5 ευρώ
Ώρα έναρξης προβολών: από τις 11/12 στις 21:00

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
με χρέωση κάρτας στο https://pay.vivawallet.com/totheatro
με μεταφορά στο λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς.
IΒΑΝ: GR5201720890005089095501833
(χρέωση εξόδων στο λογαριασμό του αποστολέα σε περίπτωση εμβάσματος)
Το αποδεικτικό της πληρωμής θα πρέπει να αποσταλεί στο e-mail: totheatro@gmail.com
Για υποστήριξη σχετικά με την πλατφόρμα,
στείλτε e-mail στο totheatro@gmail.com
Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες στο
www.theatroproskinio.gr/treis-adelfes/

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...