Τρεις επιπλέον ψηφιακές παραστάσεις για το έργο «Με τη Σιωπή»

Μετά την πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κοινού οι θεατρικές επιχειρήσεις Λεμπέση παρουσιάζουν ξανά, σε online streaming, την βραβευμένη θεατρική παράσταση «Με τη Σιωπή» του Αλεχάντρο Κασόνα. Το έργο με την συγκλονιστική ερμηνεία της Μίρκας Παπακωνσταντίνου θα προβληθεί το Σάββατο 23, την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, από την πλατφόρμα του viva.gr.

Η παράσταση, που ενθουσίασε το κοινό και υμνήθηκε από τους κριτικούς παίχτηκε για δύο χρόνια στο θέατρο Βεάκη (2006 – 2008 ) αλλά και στην Μονή Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη και ήταν κάθε μέρα sold out.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στο σπίτι που το λένε «τα εφτά μπαλκόνια », ένα αρχοντικό πλούσιων κτηματιών. Είναι ένα μεταφυσικό παραμύθι, με πρωταγωνίστρια την ανύπαντρη Ελισέα, που περιμένει τον αρραβωνιαστικό της να γυρίσει από την Αμερική και που ζει περισσότερο στο μαγικό δωμάτιο της φαντασίας της παρά στην πραγματικότητα, αφήνοντας τον ρεαλιστικό χρόνο να περνάει μένοντας στο παρελθόν. Σε αυτό της το ταξίδι παρέα θα της κάνει ένα αυτιστικό παιδί, ο ανιψιός της. Το έργο σπάει τα όρια της στενής πραγματικότητας και μας φέρνει αντιμέτωπους με το εξωπραγματικό , μιλάει για την διαφορετικότητα, τη σημασία των λέξεων και των εννοιών για έναν άλλο κόσμο, που κατακλύζεται από σιωπές αλλά και ήχους.

Τη διασκευή και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Καραγέωργος ενώ παίζουν οι ηθοποιοί Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Κώστας Αρζόγλου, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, Άννα Μονογιού, Σταυριάνα Πανδή, Ειρήνη Ράπτη, Σταύρος Μοίρας και Ελένη Αποστολοπούλου.

Ηλεκτρονικά εισιτήρια θα βρείτε ΕΔΩ

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...