Βιβλίο: Αναλφάβητος του Σεμπάστιαν Φίτζεκ

Ένα νέο ψυχολογικό θρίλερ που θα σας κόψει την ανάσα από τον μετρ του είδους

«Σε ένα θρίλερ σημαντικό είναι το “γιατί’’» πιστεύει ο Σεμπάστιαν Φίτζεκ, και μας υπόσχεται ότι το ερώτημα αυτό θα μας προβληματίσει, θα μας φοβίσει και θα μας ξαφνιάσει στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Αναλφάβητος» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

ΒΟΗΘΕΙΑ
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ

Μια κραυγή για βοήθεια; Ο Μίλαν δεν έχει ιδέα. Είναι αναλφάβητος. Όμως, το ένστικτό του φωνάζει ότι το κορίτσι βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Στα μάτια της είναι ζωγραφισμένος ο φόβος κι αυτό είναι ένα μήνυμα που μπορεί να «διαβάσει».

Αποφασίζει να ακολουθήσει το αυτοκίνητο, κι έτσι ξεκινά μια εφιαλτική περιπλάνηση που θα τον οδηγήσει σε μια σκληρή συνειδητοποίηση:
Κάποιες φορές η αλήθεια είναι υπερβολικά φριχτή για να την αντέξεις…
Κάποιες φορές η άγνοια είναι το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου…

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Sebastian Ftizek. Schriftsteller. 3.3.2017 in Berlin. © 2017 Gene Glover / Agentur Focus

Ο Σεμπάστιαν Φίτζεκ γεννήθηκε το 1971 και είναι ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ στη Γερμανία. Το πρώτο του μυθιστόρημα, Η Θεραπεία, κυκλοφόρησε το 2006 κι έγινε αμέσως best seller. Έκτοτε τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε είκοσι τέσσερις γλώσσες κι έχουν διασκευαστεί για τον κινηματογράφο και το θέατρο. Ο Σεμπάστιαν Φίτζεκ ζει με την οικογένειά του στο Βερολίνο.

vradini.gr

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...