Βιβλίο: Ο βάλτος της Βαλ ΜακΝτέρμιντ

Ένα καθηλωτικό θρίλερ, γεμάτο ανατροπές

Στον Βάλτο της Βαλ ΜακΝτέρμιντ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, η επιθεωρήτρια της Μονάδας Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων Κάρεν Πίρι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της…

Στο μεταξύ, η επιθεωρήτρια Πίρι καλείται να ξετυλίξει το κουβάρι μιας υπόθεσης στην οποία τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Κι όσο περισσότερο πλησιάζει στην αλήθεια, τόσο πιο περίτρανα αποδεικνύεται ότι δεν μοιράζονται όλοι τη δική της επιθυμία για απόδοση δικαιοσύνης.

Ή ακόμα και την αντίληψη για το τι είναι δικαιοσύνη.

Ένα καθηλωτικό, γεμάτο ανατροπές θρίλερ, Ο Βάλτος επιβεβαιώνει τη θέση της Βαλ ΜακΝτέρμιντ στην ελίτ των καλύτερων συγγραφέων αστυνομικών μυθιστορημάτων της γενιάς της.

Έγραψαν για το βιβλίο

Μία από τις πιο επιτυχημένες συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας της εποχής μας.
Literary Review

Είναι γραμμένο από τη Val McDermid, άρα σίγουρα είναι τόσο συνταρακτικό, που δεν θα μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου.
The Bookseller (UK)

Υπάρχει λόγος που αναγνώστες από όλο τον κόσμο ανυπομονούν για κάθε καινούριο βιβλίο της «βασίλισσας του εγκλήματος». Είναι σίγουρο πως οι λεγεώνες των θαυμαστών της McDermid δεν θα απογοητευτούν από τον Βάλτο… Όπως και η Πίρι, έτσι κι εσείς θα διψάτε για μια ακόμα σταγόνα αποδεικτικών στοιχείων.
Crime Fiction Lover

Τα μυθιστορήματα της McDermid για ανεξιχνίαστες, ανοιχτές υποθέσεις έχουν στιβαρή πλοκή και συναρπαστικές εγκληματολογικές λεπτομέρειες.
Sunday Times (UK)

Λίγα λόγια τη συγγραφέα

H Βαλ ΜακΝτέρμιντ γεννήθηκε στη Σκοτία. Τα μυθιστορήματά της έχουν τιμηθεί με πάρα πολλά βραβεία, ανάμεσά τους αυτό για το Βιβλίο της Χρονιάς των Los Angeles Times, καθώς και τα Gold Dagger και Cartier Diamond Dagger της Εταιρείας Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας. Επίσης, υπήρξε πολλές φορές φιναλίστ του Βραβείου Έντγκαρ.

vradini.gr

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...