Βιβλίο: Το ένστικτο της Άσλι Οντρέιν

Ένα μυθιστόρημα για τη δημιουργία και τη διάλυση μιας οικογένειας, μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας που βιώνει τη μητρότητα τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι ονειρευόταν – στην πραγματικότητα, τη βιώνει ακριβώς όπως φοβόταν είναι το βιβλίο της Άσλι Οντρέιν με τίτλο «Το ένστικτο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Όταν, όμως διαπιστώνει ότι η κόρη της εκδηλώνει επιθετικότητα και μοχθηρία τόσο απέναντι στη μητέρα της όσο και απέναντι στα άλλα παιδάκια του νηπιαγωγείου, αρχίζει να αναπτύσσει ένα είδος εμμονής με τη συμπεριφορά της κόρης της με ολέθριες συνέπειες για τον γάμο της. Και μετά το τραγικό ατύχημα στο οποίο χάνει τον γιο της η Μπλάιδ έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο εφιάλτη της.

Ένα μυθιστόρημα ύμνος και ταυτόχρονα γροθιά στη μητρότητα.

Έγραψαν για το βιβλίο

«Έντονο, ανατριχιαστικό… Η Οντρέιν έχει το χάρισμα να αποτυπώνει εκείνες τις μικρές στιγμές που αποκαλύπτουν πολλά για τις σχέσεις».
New York Times Book Review

«Σε καθηλώνει από την πρώτη σελίδα και σε κάνει να τρέψεις για να φτάσεις στο τέλος του».
Good Morning America

«Ένα συγκλονιστικό ντεμπούτο»
Harper’s Bazaar

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Ashley Audrain (Άσλι Οντρέιν) γεννήθηκε στον Καναδά το 1982. Εργάστηκε επί χρόνια στις δημόσιες σχέσεις πριν πάει στον Penguin Canada ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων. Aποσύρθηκε το 2015, μετά από ένα πρόβλημα υγείας του παιδιού της, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ζει στο Τορόντο με τον σύντροφό της και τα δύο τους παιδιά.
Το ένστικτο είναι το πρώτο της μυθιστόρημα το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 35 χώρες, ενώ ήδη ετοιμάζει το δεύτερο βιβλίο της.

vradini.gr

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...